Csokoládéról
Hmmm… csokoládé!
A csokoládé valóságos orvosság!
Kíváncsi, hogyan tesz jót vele a szívének?
A Johns Hopkins Egyetem Orvosi Karának kutatói szerint, napi kis mennyiség csokoládé fogyasztása közel felére mérsékelheti a szívbetegségből eredő halálozás kockázatát azáltal, hogy csökkenti a vérrögképződési hajlamot.
- A kakaóbabban található egyik vegyület hatása hasonló az aszpirinéhoz, mérsékli a vérlemezkék összecsapódási hajlamát és a trombózist, ami az érelzáródás révén akár halálos szívinfarktushoz is vezethet – magyarázza Diane Becker, az egyetem professzora.
- A rendszeres étrend részeként fogyasztott csekély mennyiségű forró kakaó alighanem jót tesz az egészségnek – hangoztatja Becker professzor – különösen ha Ganoderma gombával párosítva juttatja be szervezetébe,
- egészíti ki Leow Soon Seng, kit méltán nevezünk a Ganodermás Forró Csokoládé úttörőjének, feltalálójának, a Ganoderma gomba legelső termesztőjének.
Tudományosan igazolt, hogy két egyforma életvitelű ember közül, a mindennapos kakaófogyasztó életkilátásai sokkal jobbak az egészsége és „boldogságszintje” szempontjából is.
Mit tartalmaz a Ganodermás forró csokoládé?
Ganoderma lucidumot, kiváló kakaóport, növényi tejport, lefölözött tejet, minőségi nádcukrot.
Élettani hatásai:
Fáradtságűző, emésztésjavító, vércukorszint javító, immunerősítő, székletjavító, gondolkodásjavító, kitűnő energiaforrás, rendkívül tápláló ital, mely:
védi a szív-érrendszert, flavonoidforrás, antioxidáns, gyulladáscsökkentő
Ajánlott minden korosztálynak, különösen gyermekeknek, diákoknak, szellemi munkát végzőknek és vizsgázóknak, de terhes és szoptató anyukák is bátran fogyaszthatják. Gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban és vitaminokban.