Lúgosító kávét?

Tudod, hogy a mindennapi fekete italod mennyire kockázatot jelent egészséged számára?

De  van  m e g o l d á s!

A ganodermás kávé koffein tartalma nagyon csekély, mégis frissít és növeli a vér oxigénfelvevő képességét.

Ez a kevés koffein adja az azonnali frissítő hatást, és óriási gyorsasággal bevezeti a gomba hatóanyagait a májba.

 

Élénkítő hatása még erősebb, mint a hagyományos kávénak, de:

  1. Nem terheli meg a szívet
  2. Nem zaklatja fel az idegrendszert
  3. Nem tapasztalható hullámvölgy

                                      +

Rendelkezik mindazon jó képességekkel, melyeket a Ganoderma gomba alkotóelemei, mint a poliszacharidok, szerves germánium és vitaminok nyújtanak!

Még  1  indok, amiért nem szabad a kávéról lemondani:

               A  KÁVÉ  JÓ  HATÁSSAL  VAN  SZERVEZETÜNKRE!

  • Támogatja az emésztőrendszer természetes élőflóráját.
  • A kávéösszetevők, mint a poliszacharidok tápanyagként szolgálnak az anyagcserében részt vevő baktériumok számára.

(Tehát a „kávészemek” bélflóra építők!”)

   Kísérletekkel bebizonyították, hogy olyan kávéfogyasztóknál, akik semmilyen  probiotikus kiegészítőt nem fogyasztottak, a bifidobaktérium fajok emésztőrendszeri aktivitása növekedett!

 

MIÉRT  mondjuk, hogy a Ganoderma kávé  LÚGOS  hatású?

Minden kávé PH értéke 4,5-6,5 között mozog.

Szakember szerint, a Ganodermával párosított kávé elfogyasztás után

lúgossá teszi a szervezetet, mert képes semlegesíteni a szervezet által felhalmozott savakat.

A  GANODERMA  KÁVÉ  EXTRA  ENERGIÁVAL  SZOLGÁL, az egészségre  ártalmas  koffein  helyett!

Próbáld ki Te is a Ganot! Már 1 hét után teljesen mást fogsz érezni!