Lúgosító kávét?
Tudod, hogy a mindennapi fekete italod mennyire kockázatot jelent egészséged számára?
De van m e g o l d á s!
A ganodermás kávé koffein tartalma nagyon csekély, mégis frissít és növeli a vér oxigénfelvevő képességét.
Ez a kevés koffein adja az azonnali frissítő hatást, és óriási gyorsasággal bevezeti a gomba hatóanyagait a májba.
Élénkítő hatása még erősebb, mint a hagyományos kávénak, de:
- Nem terheli meg a szívet
- Nem zaklatja fel az idegrendszert
- Nem tapasztalható hullámvölgy
+
Rendelkezik mindazon jó képességekkel, melyeket a Ganoderma gomba alkotóelemei, mint a poliszacharidok, szerves germánium és vitaminok nyújtanak!
Még 1 indok, amiért nem szabad a kávéról lemondani:
A KÁVÉ JÓ HATÁSSAL VAN SZERVEZETÜNKRE!
- Támogatja az emésztőrendszer természetes élőflóráját.
- A kávéösszetevők, mint a poliszacharidok tápanyagként szolgálnak az anyagcserében részt vevő baktériumok számára.
(Tehát a „kávészemek” bélflóra építők!”)
Kísérletekkel bebizonyították, hogy olyan kávéfogyasztóknál, akik semmilyen probiotikus kiegészítőt nem fogyasztottak, a bifidobaktérium fajok emésztőrendszeri aktivitása növekedett!
MIÉRT mondjuk, hogy a Ganoderma kávé LÚGOS hatású?
Minden kávé PH értéke 4,5-6,5 között mozog.
Szakember szerint, a Ganodermával párosított kávé elfogyasztás után
lúgossá teszi a szervezetet, mert képes semlegesíteni a szervezet által felhalmozott savakat.
A GANODERMA KÁVÉ EXTRA ENERGIÁVAL SZOLGÁL, az egészségre ártalmas koffein helyett!
Próbáld ki Te is a Ganot! Már 1 hét után teljesen mást fogsz érezni!